Categorieën

Is buiten bewegen wat je wil(t)? Probeer het in april!

Bij Vitanique moet je zijn als je wilt gaan bewegen en dan het liefst in de buitenlucht. Dat is gezond en genieten! De lessen zijn zo ingedeeld dat een ieder op zijn eigen niveau mee kan doen. Bij de les XCO Walking&Running wordt er actief gewandeld met 2 Xco’s in de hand. Dit zorgt voor een betere houding, je krijgt een sterkere rug en je verbrandt ook nog eens tot 33% meer calorieën dan met gewoon wandelen. Als je wilt gaan hardlopen maar dit rustig wilt gaan opbouwen, dan is ook hier de ruimte voor in de training.

Bij VitaFIT wordt er gewerkt met allerlei materialen zoals gewichten, ballen, matjes, elastieken en nog veel meer. Doel hiervan is het versterken van de spiergroepen die je in het dagelijks leven het hardst nodig hebt. Denk aan bewegingen als bukken, tillen, draaien, duwen enz. Ook hier kan je aan deelnemen als je zowel getraind als ongetraind bent!

Nieuwsgierig geworden? Bel dan voor een gratis proefles die je kan afnemen in april. Ervaar dat het bewegen leuk is om te doen en dat je toch je grens op kan zoeken in iedere training! Neem contact op met Daphne de Jong op telnr 06-41607452. Graag tot gauw!