Categorieën

Kastelenrit Rijn-IJsselvallei

met klassieke auto’s

HOLTEN – Op zondag 13 april organiseert MAC de Holterberg een voorjaarsrit voor klassieke auto’s. De rit brengt de deelnemers naar de Rijn/Ijsselvallei.Vanaf 10.00 kan iedereen met een auto ouder dan 25 jaar zich inschrijven bij clubgebouw ‘t Stuurhuus aan de Beusebergerweg 37, 7451 NG Holten. Bij de inschrijving ontvangen de deelnemers een kopje koffie en een duidelijke routebeschrijving. Om 10.30 uur start de rit.

Over voornamelijk landelijke weggetjes rijden we naar onze tussenstop kasteel Doorwerth , een waterburcht in de uiterwaarden van de Rijn. De rijders kunnen daar de benen strekken, wat eten, drinken en het kasteel bezichtigen. Na een prachtige terugreis, die over de Posbank leidt, eindigt de rit bij Graaf Otto in Loo Bathmen waar nog wat nagepraat kan worden onder het genot van een drankje. Ook bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de uitgebreide menukaart.

Inmiddels hebben de deelnemers dan een ca. 180 kilometer op de teller staan. De deelname kost €10,00 voor leden en €12,50 voor niet leden van MAC de Holterberg.