Categorieën

Kerkdiensten weer van start

HOLTEN – Sinds juli zijn er gelukkig weer mensen welkom in bij kerkdiensten in Holten. “Daar zijn we als kerken heel blij mee! Vanaf juli is er nu elke zondagmorgen, om 9.30 uur, een kerkdienst, in één van onze kerken. Zo vindt op 19 juli de dienst plaats in de Kandelaar, en de week daarop in de Dorpskerk. Ook is er in deze diensten weer oppas en kindernevendienst.

Vanwege de coronamaatregelen is het wel nodig om tijdig vooraf te reserveren. Dit kan op de websites van onze kerken: www.kandelaarholten.nl/kerkdiensten/ en www.hervormdholten.nl”, vertelt predikant Mark van Sandijk namens de beide kerken. Bij binnenkomst wordt bezoekers duidelijk de weg gewezen naar de zitplaats, en zit men op ten minste anderhalve meter afstand van andere kerkgangers. “Ook online zijn onze kerkdiensten mee te vieren, dit kan via kerkdienstgemist.nl, als u zoekt op ‘Kandelaar Holten’ of ‘Dorpskerk Holten’.

Wanneer u verder vragen hebt over de kerk, of misschien behoefte hebt aan een luisterend oor, neem dan gerust contact met één van ons op. Onze contactgegevens vindt men hieronder.”

ds. Gert van Herk

06-44730150, gertvherk@gmail.com

ds. Siebe Roozenboom

ds. Mark en Meinske van Sandijk

0548-546631, m.j.van.sandijk@hervormdholten.nl

Rooster diensten en voorgangers:

19-7                 Kandelaar        ds. G.J. van Herk

26-7                 Dorpskerk       ds. M.S. van Sandijk-van der Wal

2-8                   Kandelaar        ds. G.J. van Herk

9-8                   Dorpskerk       ds. G.J. van Herk

16-8                 Kandelaar        ds. S.M. Roozenboom

23-8                 Dorpskerk       ds. M.J. van Sandijk

30-8                 Kandelaar        ds. S.M. Roozenboom

Alle diensten beginnen zondagmorgen om 9.30 uur.