Categorieën

Keunefeesten meer dan geslaagd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HOLTEN – Het afgelopen weekeinde stond voor een groot aantal Holtenaren in het teken van de Keunefeesten. Ondanks mindere weersvoorspellingen werd het een prachtig feest onder ook nog eens redelijk aangename weersomstandigheden. Voorzitter Robert Akkermans kijkt tevreden terug op het evenement.

“Het feest was dit jaar meer dan geslaagd. De sfeer was ongelooflijk goed en ondanks de mindere voorspellingen hebben we ook prima weer gehad.”

Er waren geen noemenswaardige incidenten het weekend op een wespensteek na. “Eén meisje is zondag geprikt door een wesp en kreeg een zware allergische reactie. Dat was even schrikken. Door goed handelen van de EHBO en overige hulpdiensten kreeg men dit gelukkig onder controle. En onze horeca-magnaat Björn Rustebiel is door z’n knie gegaan. Erg jammer, hij mag nu een aantal weken niet voetballen. En de rechtsback van VV Holten 1 had vrijdag vermoedelijk iets verkeerd gegeten. Ach, kan gebeuren”, vertelt Akkermans lachend.

Over het aantal feestgangers zijn ze bij de organisatie al jaren goed in hun sas. “Ik ben zeer tevreden over de bezoekersaantallen. Wat dat betreft hebben we al jaren hele trouwe bezoekers. Voor de organisatie een teken dat de formule van de Keunefeesten goed aanslaat.”

Ook de keuze voor de artiesten pakte goed uit volgens de voorzitter. “We hadden dit jaar een sterke line-up. Van B-Brave tot Bökkers. Er was echt voor elk wat wils. Over smaak valt niet te twisten, maar ik denk dat iedere doelgroep qua artiesten en bands aan zijn trekken is gekomen. Er stond niets op het podium waar we achteraf spijt van hebben. Integendeel!”

Ondanks vier zware dagen is de voorzitter bijzonder fit op de maandagmorgen. “Het was een zwaar weekend, maar aan de andere kant geven al die feestende Holtenaren enorm veel energie.”