Categorieën

Klaverjasclub ‘de Boschkamp’ zoekt nieuwe barmedewerkers

HOLTEN – Klaverjasclub ‘de Boschkamp’ is een kaartclub die al jaren en jaren teruggaat. Ooit begonnen in het oude dorpshuis ‘de Boschkamp’ en onder die naam doorgegaan in het Kulturhus. Nog steeds bestaat de vaste club kaarters uit zo’n 40 leden, die trouw iedere dinsdagavond bij elkaar komen.

Klaverjassen op dinsdagavond

“Klaverjassen is het spel wat de leden iedere dinsdag spelen. Er wordt fanatiek gespeeld iedere dinsdagavond, maar de gezelligheid van het samenkomen is minstens net zo belangrijk. Naast de vaste reguliere kaartavonden op de dinsdagavond, organiseert de kaartclub ook speciale avonden. Zo is er voor kerst op dinsdagavond kerstkaarten en voor Pasen op een dinsdagavond paaskaarten, waar ook prijzen gewonnen kunnen worden”, aldus Jochem IJmker. “En ieder jaar vindt op de tweede zaterdag van november van 09.30 uur tot circa 16.30 uur een kaartmarathon (met mooie prijzen) plaats, waaraan ook niet-leden en mensen van buiten Holten kunnen deelnemen.”

Barmedewerkers gezocht

“Naast de werkgroep van de kaartclub die de organisatie op zich neemt, waren er tot voor kort ook enkele vrijwillige bardames actief bij de kaartclub, die de kaarters voorzagen van een kopje koffie en een drankje tijdens het kaarten. Helaas hebben deze dames hun werkzaamheden moeten opzeggen, waardoor we nu op zoek zijn naar nieuwe barmedewerkers. Het bestuur hoopt dat er mensen zijn die het leuk vinden om, in een groepje afwisselend te helpen met de catering gedurende de vaste kaartavonden en tijdens de speciale kaartgelegenheden. Naast het vrijwilligerswerk wat je dan verricht, kom je ook terecht in een hele gezellige groep mensen!”

Meer informatie

De reguliere kaartavonden vinden plaats in het Kulturhus, van 19.30 tot circa 22.30 uur en starten weer op dinsdag 3 september. Het kaartseizoen loopt van september tot en met april, met op de tweede zaterdag van november de jaarlijkse kaartmarathon. De klaverjasclub zoekt enkele dames/heren of jongeren (vanaf 16 jaar) die het leuk vinden, eventueel bij toerbeurt, te helpen op de kaartavonden met het schenken van de koffie en het serveren van de drankjes. Bij belangstelling kan er contact opgenomen worden met Jochem IJmker via 0548 36 16 52 of stuur een mail: jochemijmker@hotmail.com.