Categorieën

Kulturhus Holten verrast

duizendste bezoeker

Kulturhus 1000 bezoeker HE187

HOLTEN – Zaterdag 15 maart was het een extra feestelijke avond voor het echtpaar Nijland uit Holten. De heer Nijland was namelijk de duizendste theaterbezoeker van dit seizoen. Uit handen van Coby Veenstra en Jeroen de Kok van het Kulturhus werden ze verrast met bloemen en Kulturhus cadeaubonnen. 

De heer en mevrouw Nijland hadden deze cadeaus dubbel en dwars verdiend en waren blij verrast. Het echtpaar bezocht deze avond de theatershow ‘De naakte waarheid’ van Enge Buren om een bijzondere reden.

Tijdens een eerder bezoek aan deze show elders in ons land, werd mevrouw Nijland onverhoopt getroffen door een beroerte. De show werd destijds stilgelegd en mevrouw Nijland belandde in het ziekenhuis. Nu ze weer helemaal hersteld is, wilde ze alsnog graag naar de show van Enge Buren en wel in haar eigen dorp Holten. De 1000ste theaterbezoeker in het Kulturhus Holten laat zien dat het programma goed gewaardeerd wordt door zowel Holtenaren als mensen uit de hele omliggende regio volgens Jeroen de Kok, manager van het Kulturhus.

“Na een aarzelende start zie je dat het theaterprogramma nu erg goed begint aan te slaan in Holten. Met een aantal uitverkochte shows en een overall bezettingspercentage van boven de 75% mogen we absoluut niet klagen. Dat komt vooral door het goede werk van de vrijwilligers die actief zijn in de theater- en pr-commissie.”

Dit voorjaar zijn nog twee theatershows te zien in het Kulturhus. Op zaterdag 29 maart treedt het duo Speelman & Speelman op met haar show Optimisten. En op zaterdag 12 april komt Ernest Beuving in actie met het Holtense popkoor Amazing.