Categorieën

MAC-Vakantietocht op 21 juli

HOLTEN –  De 31e editie van de MAC-Vakantiefietstocht die jaarlijks georganiseerd wordt door motor- en automobielclub de Holterberg komt er weer aan. “Dus fietsliefhebbers opgelet, breng alvast de banden op spanning en zet de accu aan de lader (. De route voert dit jaar richting Zuid/Oost en wel via de Borkeld en Elsen op Goor aan om vervolgens richting Markelo aan te houden. Na de beklimming van de Herikerberg gaat het via de Borkeld weer op de Beuseberg aan. Hopelijk zijn de weergoden de deelnemers  dit jaar gunstig gezind, waarbij een paar graadjes minder warm dan vorig jaar best zou mogen,  maar daar hebben we als organisatie  geen invloed op.

De goede verzorging onderweg en de fraaie routes worden door de deelnemers vaak geroemd, en zoals bekend is het een tocht  voor leden en niet leden”, aldus een woordvoerder. De 31e editie van de MAC-Vakantiefietstocht wordt georganiseerd op 21 juli. De lengte van de route is rond de 40 kilometer. “Onderweg zijn er weer de gebruikelijke en alom geprezen stops in de route opgenomen en wel na zo’n 11,5 kilometer de koffiestop, halverwege de rit een pauze met ‘broodje gezond’ (bij deze stop is een wc aanwezig) en tenslotte na ruim 32 kilometer een theepauze.

Dus voor de inwendige mens wordt goed gezorgd.” Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het  MAC-clubhuis  ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is. De kosten voor deze tocht bedragen € 5,00 per persoon. Voor info: www.macdeholterberg.nl of Mans Stegeman, tel. 0548-72 35 50