Categorieën

Met de Pasen de warmte opzoeken bij Fuego

Foto Fuego HE143

HOLTEN – Sfeer, gezelligheid en warmte, het is allemaal in huis bij Fuego op het industrieterrein ‘Vletgaarsmaten’ in Holten. Reeds één jaar zit deze haarden- en kachelspecialist inmiddels in het prachtige nieuwe pand, waar bijna alles op het gebied van kachels en haarden getoond wordt in de sfeervol ingerichte showroom.

Gas-,hout- en pelletkachels ingebouwd of vrijstaand, bij Fuego kunnen ze de klant diverse brandende opstellingen laten zien, zoals het wellicht uiteindelijk bij mensen in huis zou kunnen worden. Terrashaarden zijn er ook in diverse maten en vormen. De kachels zijn extra scherp geprijsd en om er nog een schepje bovenop te doen, krijgt men bij aanschaf van een houtkachel één kuub oven gedroogd hout cadeau en 20 zakken pellets bij aanschaf van een pelletkachel op Tweede Paasdag.

Fuego heeft overigens alles in eigen beheer en de mensen van Fuego komen zelf indien gewenst de kachel en complete rookkanaal bij de mensen thuis installeren. Fuego is geopend op Tweede Paasdag tussen 11:00 – 16:00 uur. En uiteraard tijdens de reguliere openingsuren, kijk voor meer info op www.kachelhandelfuego.nl.