Categorieën

Mooie prestaties door Bergruitertjes

HOLTEN – Woensdag 6  augustus waren er meerdere Bergruitertjes zeer succesvol op het ponyconcours bij Manege Snorrewind in Markelo. In de dressuur Cat D Klasse B was Jojanne Dalemans met Hoppenhof’s Jack in twee proeven de beste en zijn won beide proeven met 200 en 205 punten.

In het springen Cat D Klasse B (eerste parcours) was Aniek Wolfkamp met Orchid’s Mara derde met 72 stijlpunten. In het tweede parcours Cat D Klasse B was Aniek Wolfkamp met Orchid’s Mara tweede met 71,5 stijlpunten. Eline Mekenkamp en Johanna werden hier vierde met 69 stijlpunten. Romy Beltman en Kasanova van Klaverborch werden eerste  in de Cat D Klasse L.

Op zaterdag 9 augustus werden in Bathmen de Overijsselse Kampioenschappen georganiseerd. Jojanne Dalemans en Hoppenhof’s Jack werden hier derde in de Cat D Klasse B dressuur met 195 en 192 punten. Nynke Veenhof en Kalido 2 van de Klaverborch waren in de Cat D Klasse L in het eerste en tweede  parcours foutloos

en in de barrage werden ze knap vierde. Hiermee hebben ze zich gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen op 30 augustus in Ermelo.