Categorieën

Najaarstoertocht

voor klassieke auto’s

MAC HE212

HOLTEN – Op zondag 12 oktober organiseert MAC de Holterberg een toertocht voor klassieke automobielen. De tocht brengt de deelnemers op de mooiste plekjes van Zuid Twente en Noord Gelderland. De deelnemers worden vanaf 10.30 uur ontvangen met een kopje koffie in het clubhuis ‘t Stuurhuus aan de Beusebergerweg 37 in Holten en vertrekken om 11.15 uur voor de 100 kilometer lange rit. Omstreeks half een zijn de deelnemers op een lunchadres in Boekelo. Het is mogelijk om naast het lunchadres  ook  de remiseplaats en het stationnetje van Museum buurtspoorweg Boekelo te bezoeken. (Kosten € 2,00 per persoon).

De reis wordt uiterlijk 14.00 uur vervolgd om op tijd op het volgende bezoekadres te zijn.  De volgende stop is een wijnhoeve waar zal worden verteld over de Nederlandse wijn. Tijdens het bezoek krijgen we een glas wijn of indien gewenst een andere consumptie aangeboden.

We verwachten omstreeks 16.30 uur  te vertrekken naar de eindlocatie. Hier is het mogelijk de dag af te sluiten met een etentje. Ook zal hier de prijsuitreiking plaatsvinden aan de winnaar van een kleine prijsvraag, waarvan de inhoud nog even geheim blijft. Een tocht met enkele activiteiten die garant staan voor een gezellige dag. De kosten bedragen € 10,- per equipe (niet leden betalen € 15,00 per equipe van max. 2 personen).