Categorieën

Opbouwploeg heeft klus weer geklaard!

Foto bouwploeg HE162

HOLTEN – De mensen van de opbouwploeg van de Keunefeestentent zijn er klaar voor. Na een kleine week bouwen is de tent op woensdagavond opgeleverd en klaar voor het feestgedruis. “We beginnen altijd op de zaterdag ervoor met een groep vrijwilligers van ongeveer tien man”, geeft Erik Spenkelink aan. “Deze groep bestaat uit VUT-ters en gepensioneerden en er zijn ook een aantal diehards die speciaal een week vrij nemen om te helpen met de opbouw van de tent, prachtig natuurlijk.”

De ploeg bouwt niet alleen op, maar na al het feestgeweld helpen zij ook met het afbreken van de tent op maandagmorgen. “Bij de opbouw en afbraak worden ze natuurlijk wel geholpen door de mensen van Reinders Tentenverhuur. Daar werken we al jaren mee samen”, legt Spenkelink uit.

 

Tijdens het weekend zijn de harde werkers van deze ploeg ook nog eens stand-by in hun rol als lid van de technische dienst. “Bij een storing of een verstopt riool staan ze ook weer klaar. Dus je zou wel kunnen zeggen dat het zonder deze ploeg niet zou lukken om het feest vlekkeloos te laten verlopen, onder een dak!”, besluit Spenkelink.