Categorieën

Pleinfestijn op de Kol

HOLTEN – Tijdens de herfstvakantie hoeven kinderen niet stil te zitten in Holten. De jongerenwerkers en Buurtkracht werkers van ViaVie Welzijn zijn namelijk op woensdag 23 oktober van 14.00 tot 17.00 uur te vinden op het schoolplein van de Holterenk. Gewapend met de gevulde ViaVie Bakfiets kan iedereen vanaf 6 jaar zich komen uitleven op het schoolplein en het naast gelegen speelcourt en grasveld.

De jongerenwerkers nemen allerlei sport- en spelmateriaal mee waarmee naar hartenlust gespeeld kan worden. Naast het sport- en spelmateriaal nemen de jongerenwerkers ook nog allerlei oud-Hollandse spelen en groot spelmateriaal mee. Denk aan een bibbelspiraal, reuzen 4-op-een-rij, het Kazenspel, spiegelschrift, Kubbs, en nog veel meer.

“Uiteraard worden er ook kannen koffie en thee uit de bakfiets gehaald, dus alle buurtbewoners van de Kol zijn ook van harte welkom deze middag. Kom langs voor een spelletje oud-Hollandse spelen, of voor een gezellig praatje met de mede buurtbewoners onder het genot van een kopje koffie. Vanuit Buurtkracht zal er ook een medewerker aanwezig zijn, dus mooie en leuke buurtinitiatieven kunnen deze dag ook gedeeld worden.

Deelname aan pleinfestijn is gratis, maar wel op eigen risico. En bij slecht weer is er een plan B: dan verhuizen de spelen allemaal naar het gymzaaltje aan de Lageweg. Speelplezier deze middag dus gegarandeerd”, vertelt een woordvoerder.  Meer informatie over het pleinfestijn is op te vragen bij de jongerenwerkers van ViaVie Welzijn: Lex Harmeling, 06 45 90 02 54 / harmeling@viaviewelzijn.nl of Patricia van Erven, 06 28 95 83 59 / vanerven@viaviewelzijn.nl.