Categorieën

Rabobank deelt 100 chocoladeharten uit voor Valentijnsdag

HOLTEN – Valentijnsdag, een dag dat je belangrijke mensen om je heen wat extra aandacht mag geven. Met het oog hierop bedachten de Rabobanken in Twente en de Achterhoek een speciale Valentijnsactie. Hier kon je in de week van 1 t/m 7 februari aan mee doen. De coöperatieve bank zet zich samen met haar leden, klanten en partners in voor maatschappelijke initiatieven en de lokale leefomgeving. De bank ziet het belang van een sociale leefomgeving, nu en in de toekomst. Én gelooft in de kracht van de mensen die dit mogelijk maken. Juist zij verdienen wat extra aandacht!

HARTstikke trots

De vraag luidde: ‘Op wie ben jij HARTstikke trots? Aan wie denk jij in jouw dorp of stad? Is dat die actieve vader binnen de sportvereniging of de mantelzorger die altijd voor de ander klaar staat? Wie verdient er voor Valentijn een heerlijk chocoladehart?’ Er waren veel mensen die vonden dat een ander een hart verdiende. De inzendingen stroomden binnen, allemaal met een mooie reden. Van de vrijwillige buschauffeur tot de opa die nog steeds actief klaar staat voor diverse verenigingen in het dorp. Uiteindelijk werden 100 mensen verrast met een heerlijk chocoladehart in hun brievenbus mét een persoonlijke boodschap van de aanvrager.

De chocoladeharten

De chocoladeharten zijn met liefde en passie door de chocolatiers van Bonvanie gemaakt! En wist je dat de Bonvanie ook nog eens kiest voor Cocao Horizons als keurmerk van de chocolade? Dit keurmerk staat niet alleen garant voor een eerlijke prijs, maar ook voor ondersteuning en begeleiding van de boer bij het ontwikkelen van een betere toekomst.