Categorieën

Roefeldagen in Rijssen en Holten verplaatst

HOLTEN – De geplande Roefeldagen in Holten (woensdag 15 april) en Rijssen (woensdag 22 april) worden vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus uitgesteld. De beide vrijwillige Roefelcomités hebben ervoor gekozen de beide dagen te verplaatsen naar het najaar. Inmiddels zijn betrokken bedrijven en aangemelde kinderen en begeleiders door de Roefelcomités geïnformeerd over de verplaatsing.

Roefeldag Holten

De Roefeldag in Holten wordt verplaatst naar woensdag 30 september 2020. De aangemelde bedrijven en kinderen zijn geïnformeerd dat alles verplaatst wordt. Er worden geen nieuwe aanmeldingen aangenomen! Kinderen die zich niet hebben aangemeld voor de Roefeldag 2020, of kinderen die na de zomer in groep 5 komen, kunnen gewoon meedoen aan de Roefeldag in 2021.

Roefeldag Rijssen

In Rijssen zou de allereerste Roefeldag plaatsvinden, deze is nu uitgesteld naar woensdag 7 oktober. Ook hier zijn de betrokken bedrijven inmiddels geïnformeerd. Omdat het in Rijssen de eerste Roefeldag betreft, kunnen bedrijven en kinderen zich nog wél aanmelden! Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met het Roefelcomité Rijssen via roefeldag-rijssen@outlook.com, en/of kijken en aanmelden op de website www.roefeldag-rijssen.nl.

De inschrijving voor de kinderen die mee willen doen, is op dit moment tijdelijk gesloten, maar zal voor de zomer opnieuw opengesteld worden. Hier zal via diverse mediakanalen en scholen aandacht aan besteedt worden.

Meer informatie

De beide roefeldagen worden ondersteund door ViaVie Welzijn. Kijk voor meer informatie over beide dagen op www.viaviewelzijn.nl of neem contact op met jongerenwerker Patricia van Erven via vanerven@viaviewelzijn.nl of 0548 36 27 55.