Categorieën

Speciale collecte op de markt in verband met corona

HOLTEN – Door corona konden de collectanten van ReumaNederland, het LongFonds en de Hartstichting, afgelopen voorjaar niet langs de deuren. “En ook nú gooit het Corona virus weer roet in het eten. Terwijl giften, die normaal gesproken door middel van de collecte opgehaald worden, juist van onschatbare waarde zijn voor het werk van de gezondheidsfondsen.

Daarom hebben we toch iets bedacht, want niets doen vinden wij geen optie.”, aldus een woordvoerster. “We gaan vrijdagmiddag, 16 oktober, collecteren op de markt. En hopen op vele gulle gaven. Geen contant geld op zak? Geen probleem, er kan ook via een QR-code een gift gedaan worden. Verder staan er de hele week collectebussen bij een aantal middenstanders in Holten en in Dijkerhoek.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de markt en/of winkels te komen, maar wilt u tóch graag een donatie willen doen, dan kan dat via de QR-code hierin de krant. Via deze code kunt u een zelfgekozen bedrag doneren. Alle beetjes helpen! Alvast heel erg bedankt en wie weet tot ziens op de markt”, besluit de woordvoerster.