Categorieën

Spinning marathon Movado Sports en Triathlon Team Holten

HOLTEN – Movado Sports en Triathlon Team Holten organiseren op 30 januari weer een spinning marathon voor een goed doel. Het goede doel is dit jaar Join4Energy. Join4Energy zamelt fondsen in om onderzoeken en projecten te financieren die een bijdrage leveren aan het vinden van medicijnen en/of behandelmethoden die de gevolgen van energiestofwisselingsziekten bestrijden en mogelijk genezing brengen. Dit doel is genomineerd en gekozen door de leden van Triathlon Team Holten.

“De eerste editie van 2018 was een groot succes en we willen dat deze editie graag overtreffen. Als Holtense vereniging willen wij een steentje bijdragen aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheden en het is mooi dat we dit kunnen doen met een doel dat onze leden zo aan het hart gaat”, vertelt Hans Jansen, voorzitter van de triatlonvereniging. “Het is natuurlijk geweldig dat Movado Sports dit als Holtense sportschool ook wil ondersteunen en hun schitterende nieuwe locatie hiervoor beschikbaar stelt.” Deze spinningmarathon zal plaatsvinden bij Movado Sports. De marathon is opgedeeld in een viertal sessies, ieder van 45 minuten. Er zijn per sessie 13 fietsen beschikbaar.

Voor minimaal €10,- kun je deelnemen aan een spinningsessie van 45 minuten en zo bijdragen aan onderzoek voor genezing van deze ernstige ziekte. Deze kan ter plekke worden betaald. Natuurlijk is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk geld kan worden opgehaald, daarom is €10,- een minimaal bedrag en wordt alles daarboven aangemoedigd. Voor diegene die het hoogste bedrag opbrengt wordt een kado beschikbaar gesteld. Inschrijven kan via: http://www.triathlonteamholten.nl/spinningmarathon/.