Categorieën

Startzondag in en rond de Kandelaar

HOLTEN – Het landelijk thema van de startzondag dit jaar is ‘Een goed gesprek’. Om met elkaar in gesprek te kunnen gaan is het belangrijk om elkaar te ontmoeten. De startzondag op 16 september geeft daar alle gelegenheid toe. Men heeft een leuk programma samengesteld, waarbij aan jong en oud is gedacht. De activiteiten vinden plaats in en rond de Kandelaar. Het wordt een ‘ouderwets’ gezellige dag met spelletjes (voor jong en oud!), springkussens, diverse workshops, knutselmogelijkheden en pannenkoeken!

Deelname aan deze dag is gratis, maar men kan nog wel een beetje hulp gebruiken bij het volgende:

 

  • Na de dienst bij de koffie is er een groot taart- en koekjesbuffet! Men zou het leuk vinden als iedereen iets meeneemt; taart, koekjes, brownies, een chocolaatje, het maakt niet uit!
  • Men organiseert diverse workshops. Voor de workshop ‘liturgisch bloemschikken’ moet u zich vooraf opgeven. Dit kan door een mail te sturen naar: startzondagholten@gmail.com. Aan deze workshop kunnen maximaal 10 personen deelnemen.
  • Men wil graag samen pannenkoeken eten! Hiervoor is men op zoek naar pannenkoekenbakkers en andere helpers. Graag een berichtje naar startzondagholten@gmail.com

 

Startzondag met als landelijk thema: ‘Een goed gesprek’ 16 september om 09.30 uur in de Kandelaar Voorgangers Mark van Sandijk en Lonneke Gunnink diverse activiteiten voor jong en oud, gezamenlijke afslui­ting rond 15.00 uur

Meer informatie: startzondagholten@gmail.com