Categorieën

Stefan Huisman heeft alles onder controle

Foto hoofd huishouding Keunefeesten HE162

HOLTEN – Als bezig baasje en kersverse vader heeft hij er nog maar een taak bijgenomen dit jaar, Stefan Huisman is namelijk het nieuwe hoofd van de huishoudcommissie tijdens de Keunefeesten. Hij nam deze taak over Stefan Koopman dit jaar het buffet van het bedrijvenborreluur voor het eerst op zicht neemt chef.

 

“Mijn werk bestaat vooral uit voorbereiding”, geeft Huisman aan. “Ik maak de werkschema’s voor alle vrijwilligers en zorg ervoor dat alle mensen een medewerkersshirt krijgen en natuurlijk de passepartout.”

Het krijgen van vrijwilligers is gelukkig nog geen probleem voor de Keunefeestencommissie. “We zijn weer helemaal rond voor dit jaar, nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom natuurlijk voor de komende jaren”, vertelt Huisman.

Dit jaar krijgen de vrijwilligers voor het eerst niet het werkrooster in papieren vorm in de bus, maar is deze te zien op de facebookpagina van de Fienpreuvers en op Fienpreuvers.nl. “Dat scheelt een hoop onnodig printen en het is ook nog eens sneller.” Zelf staat Huisman ook achter de bar als tapper op de donderdagavond met zijn vriendengroep en is hij hoofd bardienst op vrijdagmiddag. Ondanks dat hij net vader is geworden van dochtertje Zoë is Huisman het hele weekend van de partij. “Moeders moet helaas thuis blijven, want de kleine is geboren met een keizersnede, dus dat vergt wat herstel”, geeft Huisman aan. Maar de jonge vader kennende zal hij de schade voor het hele gezin wel inhalen qua gemiste uurtjes.

Foto tapteam Dijkerhoek HE161