Categorieën

Studiekring 50 plus Holten maakt doorstart

HOLTEN – Na de zomer maakt de Studiekring voor 50-plussers in Holten een doorstart. Eén maal per drie weken komt zij op de vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 11.30 uur bij elkaar in de Bibliotheek Holten. Ouderen die op zoek zijn naar persoonlijke verrijking en die geestelijk actief willen blijven zijn van harte welkom. Op vrijdag 8 september is er een startbijeenkomst. Veel ouderen zijn op zoek naar zingeving, sociale contacten en uitdagingen om geestelijk actief te blijven. De Studiekring speelt hierop in en is geschikt voor alle ouderen ongeacht achtergrond of beperking.

Een Studiekring bestaat uit een vaste groep van acht tot tien mensen, die regelmatig bij elkaar komen. De leden bespreken (actuele) onderwerpen die ze samen gekozen hebben. Een bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. De studiekring functioneert zelfstandig en regelt alles zelf. In het hele land zijn Studiekringen actief. Voor meer informatie en aanmelden voor de Studiekring in Holten kan men terecht bij Ans Detert van ViaVie Welzijn, detert@viaviewelzijn.nl of telefoon: 0548-362755 of kom vrijblijvend naar de startbijeenkomst op 8 september. Ook in de Bibliotheek in Rijssen is een Studiekring actief.

Deze Studiekring komt één maal per drie weken bij elkaar op de maandagochtend. Informatie hierover kan men inwinnen bij Annelies Kremer van de Bibliotheek Rijssen-Holten, annelieskremer@bibliotheekrijssenholten.nl of telefoon: 0548-513431.