Categorieën

TC Holten luidt ballend het nieuwe jaar in

HOLTEN – De leden van Tennisclub Holten hebben afgelopen zondag ballend het nieuwe jaar ingeluid. De wedstrijden waren op speelsterkte ingedeeld. Dit leverde vele spannende partijen, waarbij  gevochten werd om ieder punt. Tijdens de laatste spelronde werden de spelers aangemoedigd door de leden die de nieuwjaarsborrel bezochten. Voor de einduitslag was ieder punt belangrijk. “Een gewonnen wedstrijd leverde drie punten op en verlies was toch nog goed voor een punt. Het gemiddelde aantal punten was bepalend voor de einduitslag en bij een gelijk aantal punten gaf het aantal gewonnen games de doorslag.

Na 19 wedstrijden was bekend wie het nieuwe jaar als beste speler van start zou gaan. Sonja de Roos veroverde 24 games en ging met de hoofdprijs naar huis; een heerlijk pakket gesponsord door Kloas in’t Hof. Herman ten Velde en Lenie Schuiterd hadden met 2,5 punt (maximale aantal) het hoogste gemiddelde. Daarnaast was er nog een aanmoedigingsprijs voor degene met de minste games. Deze prijs was voor Gerrie Oolbekkink. Zij ontvingen alle drie een bon van onze sponsor, Tastoe.

Het was de eerste keer dat de nieuwjaarsreceptie in combinatie met een toernooi plaatsvond”, vertelt Jeanet Nijland namens de organisatie. De organisatie, die in handen was van Carolien Doornink, Maureen Langezaal en Jeanet Nijland, was erg enthousiast. En zij waren niet de enige, ook de spelers, bezoekers en het bestuur vonden de combinatie erg geslaagd. Tijdens de aansluitende nieuwjaarsborrel vermeldde voorzitter Anton Beuwer de hoogtepunten van het afgelopen jaar, zoals het toegenomen aantal leden en het nieuwe ouder-kind lidmaatschap.

 

Foto: Anton Beuwer