Categorieën

Tweede editie K&C Jeugd

Pianoconcours op 21 november

Pianoconcours HE207

HOLTEN – Op vrijdag 21 november 2014 organiseert de Stichting Kunst en Cultuur Holten alweer voor de tweede keer het K&C Jeugdpianoconcours in de theaterzaal van Kulturhus Holten. Tijdens de eerste aflevering van het concours op 16 november 2013, sleepten Sytze Elsman uit Rijssen (de Rising Star), Anne Keizer uit Rijssen (1e prijs in de categorie lichte muziek) en Annerieke Nijhuis uit Holten (1e prijs klassieke muziek) de prijzen in de wacht (zie foto).

De drie prijswinnaars zullen op de Uutmarkt Holten op zaterdag 7 september opnieuw te beluisteren zijn. Het concours is een geweldig leuke mogelijkheid om te spelen op het concertpodium van de theaterzaal van het Kulturhus Holten. Het concours is bestemd voor jongens en meisjes van 12 -18 jaar die in de gemeente Rijssen/Holten wonen of naar school gaan. Dit concours richt zich op een breed genre: klassiek/pop/rock/jazz, elk genre is toegestaan. Behalve de ervaring die kandidaten opdoen, zijn er ook prijzen te winnen: de unieke wisselbokaal voor de Rising Star en toegangskaarten voor het kerstconcert van Jan Vayne op dinsdag 23 december 2014 in de Edesche Concertzaal.

Het Jeugd Pianoconcours Rijssen/Holten begint vrijdagavond 21 november om 19.30 uur en de toegang is gratis. Jongens en meisjes kunnen zich opgeven en nadere informatie vinden op: http://kunstencultuurholten.wordpress.com of kunnen mailen naar kc-holten@live.nl.