Categorieën

Unieke actie Holtense Handels Vereniging: HHV QR-code sale!


HOLTEN – Helaas houdt de lockdown nog aan en moeten de meeste ondernemers de deuren nog gesloten houden. De individuele ondernemers proberen op allerlei manieren de Holtense consumenten te bereiken. Het is namelijk gewoon mogelijk om producten te bestellen en er zijn ook diverse mogelijkheden voor bezorging. Vanuit diverse ondernemers kwam het verzoek om tot een gezamenlijke actie te komen waar op een centrale plek alle individuele winkelacties kunnen worden gevonden. Dit heeft geresulteerd in de HHV QR-code actie.

Wat houdt de HHV QR Code Sale in?
Op pagina 8 en 9 staan alle logo’s van de deelnemende HHV leden die aan de actie meedoen. Boven de verschillende logo’s is een QR code afgedrukt. Met het scannen, met behulp van uw telefoon, van de QR-code van uw favoriete winkel komt u uit bij een filmpje. Ook is het mogelijk om via het webadres dat onder de QR-code staat de filmpjes te bekijken. In deze filmpjes leggen de ondernemers uit welke actie men op dit moment heeft of hoe u op een veilige manier de producten in huis kan krijgen. Dat kan door bijvoorbeeld bezorging of afhalen. Op deze manier kunt als consument toch nog even naar ‘binnen’ bij de diverse winkels in Holten.
De actie loopt vier weken achtereen en iedere week zullen de ondernemers een nieuw filmpje online zetten.

HHV Valentijnsactie
Vanaf dinsdag 2 februari is het extra aantrekkelijk om uw aankopen in Holten te doen. Want dan start namelijk ook de ‘HHV Ik hou van Holten Valentijnsactie’. Met inlevering van uw aankoopbon, voorzien van naam, adres en telefoonnummer, maakt u kans op een goedgevulde HHV LOVE BAG.