Categorieën

Vergoeding van VoetreflexPlus behandeling bij via Anita naar vitaliteit

Vergoeding

HOLTEN – VoetreflexPlus vermindert klachten bij allerlei aandoeningen. Veel mensen zien van een behandeling af om de kosten die het met zich mee brengt. Ten onrechte: de kosten worden (deels) vergoed door uw zorgverzekering. Informeer bij uw zorgverzekering naar uw vergoedingen, zodat u zichzelf niet langer tekort hoeft te doen.


Via Anita naar vitaliteit is onlangs aangesloten bij de beroepsvereniging LVNG, waardoor deze vorm van natuurgeneeskunde door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Dit is afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering. Het is daarom raadzaam om voor de start van een behandeling de polisvoorwaarden door te lezen en/of informatie in te winnen bij uw zorgverzekeraar.
VoetreflexPlus is een vorm van natuurgeneeskunde met een combinatie van Westerse en Chinese voetreflex massage. Bij de Westerse massage worden reflexzones, die corresponderen met organen in het lichaam, met speciale duimtechnieken behandeld. Hierdoor worden orgaansystemen gestimuleerd waardoor er een betere bloed- en energiedoorstroming is.
Bij de Chinese voetreflexmassage worden naast reflexzones ook meridiaanbanen en acupunctuurpunten met een glijdende techniek behandeld. Door deze combinatie van technieken zijn er ongekend veel mogelijkheden en wordt het effect van de behandeling versterkt en versneld.
VoetreflexPlus kan dan ook bij heel veel aandoeningen hulp bieden. Onder andere bij stress, burn-out, vermoeidheid, hormonale klachten, zwangerschapsklachten, darmkrampen of slaapproblemen bij baby’s, slapeloosheid, verminderde weerstand, hoofdpijn, spier- en gewrichtsklachten, etc.
Voor een VoetreflexPlus behandeling heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken of wanneer u meer informatie wilt, kunt u bellen met 06 – 156 165 94 of mailen met info@viaanita.nl. De praktijk bevindt zich op Erve Wiegmannink 14 in Holten. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website www.viaanita.nl.