Categorieën

Vernieuwd volleybalteam

A2 prima gespeeld

HOLTEN – De volleybalcompetitie is weer begonnen en de meiden van Mintonette A2 hadden hun eerste uitwedstrijd tegen Lutheria in de Lutte. Er is de laatste weken hard getraind op het 4-2 systeem, kort verwoord, veel beweging met aanvallend volleybal. De Holtense meiden gingen voortvarend van start in de 1e set en wonnen deze set met 18-25. In de 2e set werd er heel goed opgeslagen door de tegenstanders en keek Mintonette steeds tegen een achterstand aan. Helaas werd deze set verloren met 25-20.

In de 3e set gebeurde eigenlijk hetzelfde als de 2e set. Ook door wat onrustig spel van Holtense kant kon Lutheria uitlopen naar 23-16. Door vechtlust en inzet kwamen de meiden A2 nog heel erg dichtbij maar de eindsprint was net iets te laat, setstand 25-23. Tussenstand 2-1 voor Lutheria. In de 4e set kwam het mooie rustige spel terug van Mintonette, de pass verliep heel goed en met mooie aanvallen werd Lutheria weggespeeld. Heel lang heeft Holten voor gestaan en met een stand van 22-24, nog één puntje te maken voor een 5e set, kwamen de dames uit de Lutte langszij en wonnen deze set alsnog met 26-24.

Jammer, want de meiden van Mintonette waren zeker niet de mindere. In een wedstrijd van ruim 1,5 uur hebben zowel de meiden als de meegereisde supporters genoten van een enerverende wedstrijd.  Op vrijdagavond 26 september speelt Mintonette een thuisronde. Alle teams moeten spelen in sporthal ’t Mossink.  Aanvang eerste wedstrijden is 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom de teams te komen aanmoedigen.