Categorieën

ViaVie Welzijn Gastouderopvang

en gastouders vieren feest

HOLTEN – Zaterdag 15 november was het feest in het Kulturhus. Een groot aantal gastouders, hun oppaskinderen en hun ouders en de medewerksters vierde het 25 jarig bestaan van de Gastouderopvang. Het feest stond in het teken van de gastouders en hun oppaskinderen. Zij mochten samen op de foto en tijdens het wachten waren verschillende activiteiten waar de kinderen zich mee vermaakten. Met veel geduld en aandacht fotografeerde Hans Wissink de enthousiaste kinderen en hun gastouders. Voor de ouders en de gastouders was het een gezellige ongedwongen gelegenheid om eens samen een kopje koffie te drinken en bij te praten.

Gastouderopvang onder de paraplu van ViaVie Welzijn is 25 jaar een begrip in Holten en in Rijssen. Het vertrouwde adres om bij deskundige gastouders uw kinderen onder te brengen in de sfeer van een veilige gezinssituatie. Alle gastouders hebben veel ervaring en zijn deskundig op het gebied van pedagogisch handelen.

De geweldige sfeer en de uitbundige kinderen gaven een goed beeld van de uitstekende samenwerking tussen de Gastouderopvang en de gastouders en de manier waarop de gastouders een band hebben met de kinderen. Wie meer wil weten over ViaVie Welzijn Gastouderopvang kan mailen naar gastouderbureau@viaviewelzijn.nl of bel naar 0548-367194 of 06-51985771. Zij sturen dan vrijblijvend een informatie pakketje.