Categorieën

Volleybalmeiden A2

Mintonette pakt de volle winst

Mintonette HE216

HOLTEN – Op vrijdagavond 31 oktober jwerd er een thuisronde gespeeld in de sporthal ’t Mossink door de Mintonette. De meiden van A2 moesten deze avond tegen Vocluma uit Mariënheem en waren, na de winst van vorige week in Hengelo, gebrand op een overwinning. In de eerste set was het toch de tegenstander die de punten pakte. Mintonette A2 was nog niet warm of scherp genoeg, mede daardoor gingen veel eerste opslagen fout.

Na een time out bij een stand van 13-19 moest er wel iets gaan gebeuren aan Holtense kant. De dames gingen steeds beter spelen en kropen dichter naar de tegenstander toe. In een mum van tijd stond het 24-20 in het voordeel van Mintonette en wonnen zij deze set. Een mooie opsteker voor het team wat steeds beter gaat spelen in de competitie. In de tweede set ging het een beetje gelijk op maar bij een stand van 13-15 ging A2 steeds beter spelen. De passing, de set-up en de aanvallen bleven goed gaan. Verdedigend stonden de dames ook zeer goed te spelen. Dit leidde tot een setstand van 25-15 voor Mintonette.

De Mintonette meiden kwamen op stoom en zette de tegenstanders in de derde set op een achterstand van 17-3. De tegenstanders probeerde het wel maar A2 speelde erg goed. Setstand 25-11. De 4e set was eigenlijk een kopie van de derde set. De Holtense meiden speelden rustig en wonnen ook deze set met veel overmacht, setstand 25-11. Al met al ook een mooie wedstrijd om te kijken voor de toegestroomde supporters.

“Kan Mintonette A2 volgende week in Enschede deze winning mood vasthouden? We gaan er met veel vertrouwen naar toe. Wil je komen supporten, de wedstrijd wordt om 15.00 uur gespeeld in de Pathmoshal te Enschede”, aldus een van de begeleiders van het team.