Categorieën

VVD-er Jan Kevelam krijgt

D.U. Stikker Plaquette

HOLTEN – Oud fractievoorzitter van de  VVD Rijssen-Holten, Jan Kevelam, heeft maandag 27 oktober tijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering van de VVD afdeling Rijssen-Holten de mr. D.U. Stikker plaquette met oorkonde ontvangen. Uit handen van de landelijk voorzitter van de VVD, de heer Henry Keizer, kreeg Kevelam het kleinood overhandigd.

De Stikker plaquette wordt alleen uitgereikt aan diegenen die zich voor een lange periode, minstens 20 jaar, meer dan bijzonder heeft ingezet in bezoldigde functies voor het liberale gedachtegoed van de partij. Jan Kevelam is raadslid geweest van 26 september 1988 tot 23 april 1990. Daarna is hij op 28 januari 1991 wederom toegetreden als raadslid tot 19 maart 2014. Tevens is hij lid geweest van verschillende raadscommissies (Grondgebied, ABZM) en van meerdere vertrouwenscommissies.

Hij is lid geweest van verschillende werkgroepen waaronder Duaal 1 en de werkgroep RaadsinformatieSysteem (RIS). Daarnaast is hij lid geweest van het presidium. In de periode 2010-2014 was hij tevens nestor van de raad. Jan Kevelam is nog steeds actief in de politiek en maakt nog deel uit van de raadscommissie Grondgebied.