Categorieën

Weer triatlonzwemtrainingen bij zwemclub Twenhaarsveld

HOLTEN –  Wie meedoet aan de triatlon en wel wat zwemtrainingen kan gebruiken kan ook dit seizoen weer meedoen aan de cursus triatlonzwemtrainingen. De trainingen worden gegeven in het buitenbad in Holten door zwemclub Twenhaarsveld. Naar behoefte wordt ook getraind in open water. Woensdag 6 mei start de triatlonzwemtraining voor triatleten vanaf de leeftijd van 15 jaar tot 90 jaar.

“We bieden dit jaar verschillende soorten trainingen aan, zoals het verbeteren van de borstcrawl, schoolslag, beginnend en gevorderd niveau, maar ook conditietraining. We bieden 6 trainingen aan op woensdagavond. Alle deelnemers krijgen advies op maat van ervaren trainers”, vertelt Sabine Reinaardus. De 6 trainingen worden gegeven op woensdagavond van 20.15 – 21.00 uur in het buitenzwembad Twenhaarsveld te Holten.

“We hebben dit jaar ook iets nieuws! Vanaf woensdag 24 juni t/m 26 augustus geven we speciale borstcrawltrainingen. Wil je borstcrawl leren of verbeteren, maar wil je daar ook voldoende de tijd voor nemen? Dan zijn deze 10 trainingen erg geschikt. We trainen van 20.15- 21.00 uur in het buitenbad in Holten”, besluit Reinaardus. Aanmelden kan via de triatlonsite of zpc.twenhaarsveld.nl.