Categorieën

WINKEL OOGWERELD JOS IS CORONAPROOF

De winkel van Oogwereld Jos, Dorpsstraat 4 in Holten, is coronaproof. Naast de standaard voorgeschreven maatregelen hebben zij de beschikking over geautomatiseerde, hoogwaardige meetapparatuur. Hierdoor kunnen de oogspecialisten, ook bij een oogmeting, een veilige 1,5 meter afstand aanhouden. Loop dus gerust bij hen binnen voor een vakantiecheck van uw ogen.

Een vakantiecheck van uw ogen en bril

Of u nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat om vakantie te vieren, hopelijk kunnen we allemaal genieten van de zon, de natuur en alle mooie plekjes waar we ons bevinden. Om hiervan optimaal te kunnen genieten is goed zicht en bescherming van uw ogen tegen de felle zon een vereiste. In veel Europese landen is het verplicht als brildragende automobilist een reservebril bij je te hebben. Dus rijdt u deze zomer bijvoorbeeld naar Frankrijk of Spanje, zorg dan voor een extra exemplaar in het handschoenenvakje. Als u nog geen reservebril heeft, uw huidige bril niet meer helemaal lekker zit of als u niet meer voldoende scherp mee ziet, kom dan gerust langs voor een vakantiecheck door een oogspecialist van Oogwereld Jos. U kunt bij hen van 23 juni t/m 15 juli profiteren van de actie tot € 150,- korting op topglazen.

Experio polariserende brillenglazen voor uw veiligheid onderweg en optimaal en comfortabel zicht

Een zonnebril is een onmisbaar accessoire als bescherming tegen schadelijke UV-straling, maar ook veilig tegen hinderlijke reflecties en weerspiegelingen op weg en water. Voor uw veiligheid onderweg en optimaal en comfortabel zicht tijdens uw vakantie kan een zonnebril met Xperio polariserende brillenglazen uitkomst bieden. Deze brillenglazen blokkeren verblindende schitteringen, veroorzaakt door licht weerkaatsende oppervlakten als een nat wegdek of water. Ze zorgen voor een scherp en contrastrijk beeld, een natuurlijke kleurwaarneming en bieden 100% UV-bescherming.

Dag- of nachtlenzen ideaal tijdens vakantie, uitgaan of sporten

Daglenzen zijn ideaal voor in de zomer. Ze zijn eenvoudig in gebruik, comfortabel, hygiënisch en maken uiteraard het meenemen van lenshouders en vloeistof overbodig. Dit is handig voor brildragers die goed willen zien tijdens het sporten of zwemmen. Nachtlenzen geven meer vrijheid. U draagt ze alleen ’s nachts, en ’s ochtends  als u wakker wordt doet u de lenzen uit. Zo kunt u overdag scherp zien zonder bril of lenzen! Een goede oplossing wanneer u vaak last heeft van droge ogen, maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als u gewoon geen bril wilt.