Categorieën

Winst en verlies

voor badmintonners

HOLTEN – Het eerste team in de lentecompetitie wist haar derde wedstrijd in winst om te zetten door met 4-2 te winnen van IJsselstad 2. De herendubbel van Gustaaf Riemersma en Youri Hissink werd in een spannende derde game in het voordeel van Holten beslist. De dames Annet Dijkstra en Yvonne Beuker pakten hun dubbel in twee games. De mix van Annet en Youri werd met twee keer 21-19 gewonnen.

De mix van Yvonne en Gustaaf werd verloren in drie games. Daarna kwam er weer verlies in drie games van Annet en Gustaaf. De mix van Yvonne en Youri werd een redelijk eenvoudige prooi voor Holten, zodat er na een gelijkspel en een nederlaag nu een overwinning bijgeschreven kon worden.

Het tweede team moest naar Goor om daar te spelen tegen Union 1. De herendubbel van Henk Zeeman en Harrie Menkhorst werd in de derde game net verloren met 21-18. De dames Marrie Diepenbroek en Gerrie Luggenhorst hadden inmiddels al verloren in twee games. De mix van Marrie en Harrie werd verloren met 21-18 en 21-17. Gerrie en Henk wonnen de eerste game via een verlenging met 22-20, maar de tweede werd eenvoudig gewonnen.

Marrie en Harrie moesten een derde game spelen en zagen ondertussen dat de wedstrijd van Gerrie en Henk werd afgebroken wegens een blessure van Gerrie. Dit koppel stond op winst, maar moest opgeven door de blessure. Gelukkig werd de derde game van Marrie en Harrie met 21-16 gewonnen, zodat er een niet verdiende nederlaag op papier stond.