Categorieën

Wisselende resultaten voor jeugdteams HV Holten

HOLTEN – Het was weer een druk handbalweekeinde voor de teams van HV Holten. De jeugd kwam volop in actie en behaalde wisselende resultaten. Dames A 1 speelde thuis tegen LHC  A 1. Na verlies in de 1e wedstrijd was Holten gebrand op een zege. Door een blessure van Femke Nikkels stond Famke Ulfman in het doel, die dat overigens prima deed. Holten nam in de beginfase een 5-0 voorsprong, voordat LHC wat terug kon doen. Bij rust leidde Holten met 11-7. Ook na rust bleek Holten de betere ploeg. De wedstrijd werd wat steviger en er werden diverse tijdstraffen uitgedeeld. Holten hield echter het overwicht en wist een verdiende 17-10 overwinning uit het vuur te slepen.

Dames B 2 speelde in Bathmen tegen koploper Lettele B 1. In de eerste helft liep het nog niet zo lekker waardoor Holten met 11-3 achterkwam. In de tweede helft ging het al weer beter, maar Holten creëerde te weinig kansen. Toch werd er beter partij geboden. De wedstrijd eindigde in een 19-6 nederlaag.

Dames C 1 moest uit tegen v.d. Worp HHZD in Heino. Heino had net als Holten de eerste wedstrijd in de competitie gewonnen. Toch bleek de thuisploeg een maatje te groot voor Holten. Hoewel er goed partij werd geboden zat er niet meer in dan de 28-13 nederlaag.

Dames C 2 speelde een spannende wedstrijd tegen DSC C 2. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. DSC nam in het begin een voorsprong, maar Holten deed er alles aan om terug te komen.
Het spel was al duidelijk beter dan vorige week. Toch werd Holten niet beloond. Aan het einde kwamen ze net iets te kort en verloren ze nipt met 14-12.

Dames D 1 speelde haar eerste wedstrijd van deze competitie uit tegen DSC in Diepenveen. Door 2 blessures werd hulp ingeroepen van een speelster van het tweede C team, die het prima deed. Holten startte voortvarend en met mooie aanvallen werd er flink gescoord. Ook verdedigend had Holten de zaken goed op orde. Dit leidde uiteindelijk tot een keurige 12-22 overwinning.

De E 1 jeugd speelde uit tegen Broekland. Na de zege van vorige week bleek Broekland zaterdag toch een maatje groter te zijn. De speelsters van de gastploeg waren fysiek groter en ook al wat vaardiger. Na de eerste helft keek Holten tegen een 7-1 achterstand aan. De tweede helft ging het wel beter, maar meer dan een 11- 4 nederlaag zat er zaterdagmorgen niet in.