Categorieën

Zet jezelf in de SPOTLIGHT

HOLTEN – Ook de culturele sector is door Corona behoorlijk getroffen. Theaters, erfgoedorganisaties en musea missen reuring en bezoekers. Verenigingen en gezelschappen missen het samen creatief bezig zijn, repeteren, ervaringen delen, nieuwe dingen leren, experimenteren en samen mooie presentaties tot stand brengen. Daarom doet Cultuurcoach Kristina Odenhamn van ViaVie Welzijn een oproep aan alle kleine en grote kunst en cultuur organisaties, stichtingen, gezelschappen,

verenigingen, collectieven en groepen in Rijssen-Holten: Doe mee en zet jezelf in de spotlight! Op een gezamenlijke pagina in de lokale kranten. Een pagina waarop de kunst en cultuur sector van Rijssen-Holten zich laat zien, van zich laat horen, bestaande leden een hart onder de riem steekt en potentiele nieuwe deelnemers oproept.

Hoe werkt het:

Stuur uiterlijk woensdag 7 april een mail aan de Cultuurcoach Kristina Odenhamn van ViaVie Welzijn: odenhamn@viaviewelzijn.nl  met de volgende informatie:

· Een tekst van maximaal 100 woorden (vertel bijvoorbeeld wat jullie in Coronatijd doen of  steek leden/ leerlingen een hart onder de riem of doe een oproep aan potentiele (nieuwe) deelnemers of bezoekers voor wanneer dat weer mag.

· Een foto die iets over het gezelschap/de organisatie laat zien (groepsfoto, gebouw,

activiteit) (rechtenvrij en in een zo hoog mogelijke resolutie)

· Naam van je organisatie, stichting, gezelschap, vereniging, kring, collectief of groep

· Contactgegevens: emailadres en eventueel website

· Naam van de contactpersoon (niet voor in de krant)

Afhankelijk van het aantal berichten maken we één of meerdere pagina’s op voor de kranten. We houden je op de hoogte over het moment van publicatie.

Rijssen-Holten is rijk aan kunst en cultuur, laten we dat samen aan alle inwoners tonen