Categorieën

Zijpanduo Vos/Rietman

op podium in Duitsland

Zijspanduo HE211

HOLTEN – Het zijspanduo Vos en Rietman kwam afgelopen weekeinde weer verdienstelijk in actie. Zaterdagmiddag werd er al vertrokken voor de eerste wedstrijd ooit op een harde baan, in het duitse Kleinhau. Eerst werd de camper afgetankt bij Metalin Gasoil B.V voordat  aan de reis begonnen kon worden. Om 6 uur mocht het duo aan de eerste training beginnen

om het door Jaka Racing geprepareerde Honda blok even in te laten lopen. Na de vering wat versteld te hebben werden de rondetijden steeds beter en werd er al uitgekeken naar wedstrijddag. Zondag mocht er weer getraind worden en werd de tweede tijd  geklokt. De eerste manche kwam het duo als zesde door de eerste bocht om als vierde te worden afgevlagd.

De tweede manche werd er iets beter gestart en konden Vos/Rietman na een spannend gevecht met  team Schreurs de 3e plek binnenhalen en voor het eerst dit jaar het podium beklimmen. Het team wil graag Ulfman Containers nog bedanken voor de steun die ze mochten ontvangen. De volgende wedstrijd is 19 oktober voor het NK in Heeswijk-Dinther.