Categorieën

Zitcomfort Holten, een passie voor lekker zitten

zitcomfort

HOLTEN – Zitcomfort Holten is alweer een paar weken geopend in Holten. Eigenaar Marcel Wonink is erg tevreden over de eerste weken en heeft veel leuke en positieve reacties ontvangen.“We zijn blij dat we een plek hebben gevonden waar we onze klanten in alle rust goed kunnen ontvangen en adviseren”, aldus Wonink. “Na tientallen jaren aan ervaring op het gebied van reparatie en aanpassen van relax- en zorgfauteuils weten wij echt als geen ander wat goed en wat slecht is. Natuurlijk wordt er vaak gedacht, ach voor die laatste paar jaar ga ik niet zoveel geld uitgeven. Ons advies is dan, koop een kwalitatief goede fauteuil gebruikt, die zijn echt tig keer beter dan die rotzooi uit ‘Verweggistan’,” geeft Wonink aan.

Niet alleen omdat deze fauteuils langer mee gaan maar juist omdat de functionaliteit gewoon veiliger, stabieler en beter is volgens Wonink.

“Overal kun je fauteuils kopen, op veel plaatsen lekker goedkoop, fiets erbij of weet ik wat al meer wij

willen dat niet, wij willen onze klanten helpen aan een veilig en goed comfort, nieuw of gebruikt tegen een scherpe eerlijke prijs. Wij nemen graag de tijd, verkopen liever niets dan dat we een verkeerd slecht passende stoel verkopen Het is onze passie, wij zijn pas tevreden als de klant veilig, stabiel en lekker zit”, vertelt Wonink.

Wonink ziet ook steeds meer jonge mensen komen, ook zij willen goed en gezond kunnen zitten na een dag hard werken. “Rugpijn is de meest voorkomende pijn die er is, vaak te voorkomen door ‘s avonds goed ondersteund uit te rusten op een passende stabiele fauteuil. Veiligheid, kwaliteit, rust en tijd zijn belangrijk hierbij. Bij ons is alles mogelijk, ieder materiaal, stof, leer, kunststof voor incontinentie, kortom bij ons is alles te regelen. Iedere maat, van groot dik dun tot klein. Maatwerk zowel nieuw als jong gebruikt, altijd ruim keus en iedere week weer nieuwe modellen.”

Specifieke aanpassingen doen ze zelf zij Zitcomfort, het aanbrengen van extra steun, op maat stellen, ombouwen enzovoort wordt gedaan in de moderne werkplaats op het industrie park in Holten waar ze tevens een kantoor en magazijn hebben. Van hieruit worden de afspraken gepland en administratie verwerkt.

“Dagelijks rijden onze tien monteurs het land rond om klanten te bezoeken, veel zorginstellingen maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. Wij onderhouden en repareren daar zorgfauteuils, passen ook fauteuils op locatie aan. Zo bedienen we jaarlijks vele honderden klanten naar tevredenheid”, besluit Wonink.