Categorieën

Zoek het hogerop met ‘Löp wah lös!’ in Laren

LAREN – Zondagmorgen 8 september vindt de 4e en tevens laatste editie plaats van het hardloopevenement Löp wah lös in Laren. De inschrijving voor deze laatste editie loopt op volle toeren en de belangstelling is groot. Lopers kunnen ook dit jaar kiezen uit vier afstanden: de Graaf Jantje Kidsrun met een 600 meter (4 t/m 7 jaar) en een 1200 meter (8 t/m 12 jaar), de Studio 1980 6 km, de ESC-Consultancy 10 km en de InterneKracht Estafetteloop. “Het aantal voorinschrijvers loopt, in vergelijking met voorgaande edities, enorm voor. We merken dat veel lopers er toch zeker van willen zijn dat ze de sloteditie niet gaan missen en zich daarom al inschrijven”, aldus Jolanda Brugman.

“We hebben een maximum ingesteld van 500 deelnemers in totaal op de Studio 1980 6 km en ESC-Consultancy 10 km. Deze afstanden gaan namelijk over landgoed Verwolde en dan is 500 deelnemers het maximum wat we willen in verband met de veiligheid op het parcours. Voor de InterneKracht Estafetteloop geldt een maximum van 20 teams. Bij de Graaf Jantje Kidsrun is geen maximum aantal ingesteld, maar wordt er wel in twee categorieën gestart. Voorinschrijven kan dit jaar extra lonen. Iedereen die zich inschrijft vóór 18 augustus maakt namelijk kans op een Ballonvaart Ticket van BAS Ballonvaarten ter waarde van 159 euro. Als organisatie mogen we twee mensen blij maken. Een super mooie prijs om kans op te maken!” vertelt Brugman enthousiast.

Alle informatie en wijze van inschrijven is te vinden op de website: www.lopwahlos.nl. De voorinschrijving is geopend tot en met zaterdag 7 september, of als het maximum aantal deelnemers is bereikt.